Anvendelse, karakteristika, princip og valgpunkter for lodret elektrisk hjælpevarmer

Lodret elektrisk hjælpevarmer, som er en slags elektrisk varmelegeme, kan løse problemet med vanskeligheder med at starte og lav arbejdseffektivitet af varmepumpe klimaanlæg, når det bruges om vinteren, så det effektivt kan beskytte varmepumpe klimaanlæg.forlænge dens levetid.

1. Ansøgning

Lodrette elektriske hjælpevarmere bruges hovedsageligt til hjælpeopvarmning af forskellige varmepumpeklimaanlæg og solvarmeanlæg samt vinteropvarmning nogle steder og lejligheder og kan også bruges i varmtvandsanlæg til boliger.

2. Funktioner
Den lodrette elektriske hjælpevarmer har karakteristika af kompakt struktur, lille fodaftryk, høj termisk effektivitet, bekvem brug, sikkerhed og pålidelighed.Dens termiske effektivitet kan nå op på 98%, og designet er modulopbygget, så det kan give kombinationer af forskellige kræfter.

3. Arbejdsprincip

Den er forbundet parallelt med rørledningen til klimaanlægget og aktiveres automatisk eller manuelt gennem kontrolenheden.Når der er vandgennemstrømning i systemet, tændes det elektriske varmerørsvarmesystem og kører automatisk inden for det indstillede temperaturområde.

4. Vælg
Den første er, at der skal være en varmekilde, så den kan spille sin rolle, uden den kan den ikke bruges.For det andet skal varmekilden være en højtemperaturvarmekilde.Efter at varmepumpeenheden har opvarmet vandets temperatur til 55 °C, bør den lodrette el-tilskudsvarmer startes, som effektivt kan beskytte kompressoren og opvarme vandet til en højere temperatur.

Jiangsu Weineng Electric Co., Ltd er professionel producent af forskellige typer industrielle elektriske varmeapparater, alt er tilpasset på vores fabrik, hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at vende tilbage til os.

Kontakt: Lorena
Email: inter-market@wnheater.com
Mobil: 0086 153 6641 6606 (Wechat/Whatsapp ID)


Indlægstid: 19. september 2022